SILEX 99 - Munkavédelem, Tűzvédelem, Környezetvédelem.
Munkavédelem - Munkabiztonság
Tűzvédelem - Tűzmegelőzés
Környezetvédelem
 
 
 
Hírek, aktualitások
Jelenleg nincs aktualitás...
Kérjen ajánlatot online: munkavédelmi szolgáltatás, tűzvédelmi szolgáltatás, környezetvédelmi szolgáltatás, ememlőgép ügyintézés...
Hasznos tudnivalók munkavédelemmel, tűzvédelemmel, környezetvédelemmel kapcsolatban...
 

KÖRNYEZETVÉDELEM

A környezetvédelem egyre nagyobb szerepet kap napjainkban, ami egyre inkább hangsúlyossá válik a cégek mindennapi működése során is. Általánosságban elmondható, hogy a környezetvédelmi jogi szabályozás alól az a vállalkozási forma mentesül, amely nem gyártó, raktározó, értékesítési tevékenységet folytat, valamint az alkalmazottak száma 9 fő, vagy annál kevesebb.
 
A jogi szabályozás előírásainak történő megfelelés nem egyszerű feladat, de hozzáértésünk és tapasztalatunk révén teljes mértékben levesszük az Ön válláról a környezetvédelemmel kapcsolatos súlyos teendőket. Szolgáltatásunk révén az Ön cége tevékenységeinek megkezdése során jelentkező nehézségeket segít áthidalni, illetve az ügyintézéssel kapcsolatos terheket kívánja levenni az Ön válláról.
 
Hogyan segítünk Önnek?
  • Mindenekelőtt alaposan feltérképezzük az Ön cégének tevékenységével kapcsolatosan felmerülő környezetvédelmi kockázatokat.
  • Összeállítunk egy személyre szabott, részletes javaslatcsomagot, mely tartalmazza a jogszabályok által megkövetelt megoldandó feladatokat.
  • Az Ön lehetőségeinek figyelembe vétele mellett konkrét ütemtervet dolgozunk ki, melyet pontosan és következetesen végrehajtva biztosítjuk az Ön cégének környezetbarát és az előírásoknak megfelelő működését.
Mit kell Önnek tennie?
Tapasztalataink szerint az Ön számára a legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás, ha e-mailben vagy telefonon felveszi velünk a kapcsolatot, hiszen ha már a kezdetektől fogva szakértőink tanácsaira támaszkodik, rengeteg időt és energiát tud megtakarítani saját magának. A környezetvédelemmel kapcsolatos alapvető információkat, tanácsokat, tippeket Ön tőlünk díjmentesen megkapja, folyamatos együttműködés esetén pedig számos további szolgáltatásunkat is igénybe veheti.
 
Mit kínálunk Önnek?
A környezetvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink teljes körűek, az alábbiakban a legfontosabb és leggyakrabban felmerülő feladatokról tájékozódhat.
 

Környezetvédelmi szaktanácsadás

 
A környezetvédelmi szaktanácsadás szolgáltatásunk révén Ön minden fontos tudnivalóról, teendőről idejében és kellő részletességgel értesül, melyek révén megkímélheti cégét a környezetvédelemmel kapcsolatos esetleges kellemetlenségektől.
További részletek: "Környezetvédelmi szaktanácsadás"...»
 

Környezetvédelmi dokumentáció

 
A környezetvédelmi dokumentáció a legfontosabb alap az Ön cégének biztonságos és bírságmentes
működéséhez. A dokumentáció teljes vagy részleges hiánya, esetleg nem megfelelő minősége az egyik
legnagyobb kockázatot jelenti az Ön számára.
További részletek: "Környezetvédelmi dokumentáció"...»
 

Környezetvédelmi felülvizsgálatok

 
A jogszabályokban előírt időszakos felülvizsgálatok és mérések elvégzése kulcsfontosságú, hiszen egyrészt ezekkel biztosíthatóak a szükséges gyakorlati feltételek, másrészt a felülvizsgálatok és mérések eredményei a teljes dokumentáció részét is képezik.
További részletek: "Környezetvédelmi felülvizsgálatok"...»
 
 
 
 
SILEX 99 - Munkabiztonság, Tűzmegelőzés, Környezetvédelem. - Mobil: 70/3357-296; 70/4503-784 | Fax: 96/602-783 | E-mail: info@silex99.hu